Villapark aan de Kook

1

31 augustus vindt ‘Villapark aan de kook’ plaats, een Walking Dinner in onze wijk. Een drie gangen diner waarbij ieder Kook-koppel een gerecht maakt voor 6 personen. Je loopt van het ene adres naar het andere en voor één gang ontvang je 4 gasten bij je thuis. Je hoeft natuurlijk geen Chef-kok te zijn om een, vooral gezellige, maaltijd op te dienen.

Je kunt je hiervoor opgeven tot uiterlijk 28 juli. Dit kan via het inschrijfformulier hieronder.

Begin augustus krijg je te horen welke gang je mag koken en met welke allergieën je rekening dient te houden. Op de avond zelf hoor je waar je de andere gangen nuttigt. Op 31 augustus rond 17.00 uur krijgen jullie een envelop met aanwijzingen over waar jullie verwacht worden voor het voorgerecht. Later op de avond hoor je waar je moet zijn voor het hoofdgerecht en het nagerecht. Wij sluiten af met een borrel in “The Bar”, het nieuwe café van FIFTH-NRE. 

Tijdschema:
VOORGERECHT                   18.30 – 19.30 uur
HOOFDGERECHT                 19.45 – 21.00 uur
NAGERECHT                        21.15 – 22.15 uur
Naborrelen bij “The Bar”       22.15 ….

Wijn: Om hangovers en andere ellende ‘the day after’ zoveel mogelijk te beperken, drinken wij aan iedere tafel dezelfde witte en rode wijn. Wij hebben met JOKKMOKK, Tongelresestraat 260, afspraken gemaakt over de soort wijn en de prijs van de wijn. Van 15 augustus tot de 31ste kun je daar de wijn kopen.  3 flessen per tafel. Afhankelijk van het gerecht en je voorkeur, 2 rood en 1 wit of 2 wit en 1 rood.
Kosten: Er zijn naast deze wijn en de ingrediënten die je gebruikt bij je maaltijd, geen verdere kosten.

Let op: De inschrijving is natuurlijk niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt en toch niet komt. stel je meerdere mensen teleur. Afmelden kan tot 31 juli. Mocht je daarna echt niet kunnen, zoek dan zelf een vervanger.

We zien elkaar,
Christian, Doke, Hans

evenement@villapark.ws

Aanmelding 'Villapark aan de Kook'

Voorkeuren
veganistischvegetarischgeen vleesgeen visgeen schaaldieren

Naborrelen? Doen! neemisschienja

dit formulier werkt niet meer!DELEN

1 REACTIE

  1. Wat een heerlijke avond: je weet weer waarom je hier wil wonen! Hoeveel beter kan het nog worden? Volgend jaar 180 kokers/eters? En t was terecht nog lang onrustig gezellig in de Fifth op het voormalig NRE, nu met 7 kookadressen topdeel in deze nieuwe traditie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.