aanleg Drains ivm Wateroverlast

0

Om verlaging van het grondwater te bewerkstelligen is de gemeente gestart met het aanleggen van drains in de Merellaan en de Reigerlaan. Planning was Jan/Feb 2019 wegens volle agenda’s zijn de werkzaamheden pas in April gestart.

 • Planning van de werkzaamheden:
  o   Week 17  Start werkzaamheden in de Pauwlaan
  o   Week 18  Werkzaamheden Pauwlaan
  o   Week 19  Werkzaamheden Pauwlaan / Opstarten in Merellaan
  o   Week 20  Werkzaamheden Merellaan
  o   Week 21 Merellaan
  o   De werkzaamheden voor aanleg van de Bron in de Reigerlaan worden in een van deze weken uitgevoerd.
 • Enexis gaat in week 16 starten met aanleg leiding in Fuutlaan en moeten de kop van de Merellaan passeren en afsluiten voor ca 1 dag. Dit zou met huidige planning geen conflict geven met werkzaamheden gemeente. Mocht hier onverhoopt toch door weer of andere oorzaken wel een conflict ontstaan zou planning aangepast kunnen worden. Dit wordt uiteraard aan bewoners gecommuniceerd.
 • De bewoners in de straten en en evt. aanliggende straten  worden ca 2 weken van te voren op de hoogte gesteld met een bewonersbrief. Hierin geven we ook aan dat auto’s een paar dagen niet voor deur kunnen komen etc. Telefoon nr uitvoerder en opzichter staan hier ook in.
 • Er zullen enkele verkeersmaatregelen genomen worden om verkeer om te leiden (zie bijlagen) als werkzaamheden worden uitgevoerd.

Arno Kempen van Arno van Kempen – werkgroep Wateroverlast

2019 drains villapark
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.