Vogels & Villa’s rally

0

Zondag 23 september 2018 een Vogels & Villa’s rally (ofwel een ouderwets gezellige oude-auto-puzzel rit voor ‘t gehele gezin)

Als onderdeel van de feestelijke afsluiting van 110 jaar VillaPark organiseren we een heuse old- en new timer rally. Er wordt in de verschillende categorieën gestreden. Dus naast de oude(re) bolides uit de buurt, zijn ook de categorieën new-timers en ‘gezins-wagens’ welkom. Iets mooi(er)s lenen mag uiteraard ook. Enfin, de rit is er op gericht om er een leuke dagactiviteit van te maken voor zowel volwassenen als kinderen. De rit brengt je langs enkele bijzondere plekken in de directe regio. Tijdbesteding circa 3-4 uur vanaf de lunch. Start bij Villa De Laak (inrit Nachtegaallaan), finish bij de villa van Van Landschot Bankier (Parklaan 52), waar meer te doen zal zijn die dag. We willen er nog niet te veel over verklappen, maar het wordt een activiteit met mooie (foto-)momenten en leuke twist(s). Als je zin hebt om mee te doen, maak dan gebruik van de vooraanmelding via e-mail: bestuur@villpark.ws. Er kan een kleine/bescheiden bijdrage worden gevraagd per equipe voor een hapje en een drankje onderweg.  Voor-aanmelden wordt zéér gewaardeerd en extra handjes voor het organiseren ook! We horen het graag.

Groet, Huub van Osch en Joep Verheijen

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here