De eerste Villapark Buurtquiz 2018 is een feit en de aanmelding is geopend!

0

Als afsluiting van het feestelijke 110 jarig bestaan van de wijk organiseren we op 23 september een buurtquiz. Een leuke manier om samen te strijden met en tegen je buurtgenoten. Maak het slimste en sportiefste team en schrijf je in. De Quiz bestaat uit kennisvragen, doe-vragen en speciale opdrachten. Je mag alle hulpmiddelen gebruiken: telefoon, internet of slimme vrienden en familieleden. Om 16.00 uur moet je de quiz resultaten inleveren op het slotfeest dat gehouden wordt op het terrein van “Van Lanschot”. Daar wordt de uitslag later in de avond bekend gemaakt. Op de hieronder genoemde site staat nog wat nadere informatie over de dag.

Teams mogen uit minimaal 5 en maximaal 15 leden bestaan. Als er in je team kinderen zitten dan levert dat voor sommige opdrachten zeker voordeel op. De activiteiten vinden plaats tussen 09.30 en 16.00 uur. Het inschrijfgeld voor deelname aan deze quiz bedraagt 20 euro per team. Schrijf je in op de website: https://villaparkbuurtquiz.webnode.com/

Villapark-Buurtquiz 23 september 2018

Als je geen team kunt samenstellen, maar toch mee wilt doen, mail ons, dan proberen wij een team samen te stellen : villaparkbuurtquiz@gmail.com
Jij doet toch ook mee?

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here